Technoenergy Ανακαινίσεις Θεσσαλονίκη

18 Χρόνια Ανακαινίσεων, 18 Χρόνια εμπειρίας!

Στην Technoenergy διαθέτουμε έναν οργανωμένο χώρο με τους καλύτερους επαγγελματίες, ενώ μπορούμε να σας βοηθήσουμε σε όλα τα βήματα τις επένδυσής σας, από τον σχεδιασμό έως και την εκτέλεση, με θεαματικά και φυσικά εγγυημένα αποτελέσματα, αφού προσφέρουμε εγγύηση καλής λειτουργίας και κάλυψη αστικής ευθύνης για 10 χρόνια, με πλήρη πιστοποίηση.

Καλέστε μας: 2314 026 801

Δευτέρα - Παρασκευή 9:00 - 16:30
Σάββατο 9:00 - 13:00
Ώρες Εργασίας 09:00 - 16:30
Διεύθυνση: Ι. Πασαλίδη 151, Καλαμαριά
Contact: +30 2314 026 801
Ακολουθήστε μας:

Στέφανου Τάττη, Πλήρης Ανακαίνιση Διαμερίσματος

img028

img028

img025

img025

img029

img029

img026

img026

img027

img027

renovations 0273

renovations 0273

renovations 0274

renovations 0274

renovations 0275

renovations 0275

renovations 0276

renovations 0276

renovations 0290

renovations 0290

renovations 0291

renovations 0291

renovations 0292

renovations 0292

renovations 0293

renovations 0293

renovations 0279

renovations 0279

renovations 0281

renovations 0281

renovations 0278

renovations 0278

renovations 0277

renovations 0277

renovations 0282

renovations 0282

renovations 0283

renovations 0283

renovations 0284

renovations 0284

renovations 0285

renovations 0285

renovations 0289

renovations 0289

renovations 0286

renovations 0286

renovations 0287

renovations 0287

renovations 0288

renovations 0288

renovations 0294

renovations 0294

renovations 0295

renovations 0295

Στέφανου Τάττη, Πλήρης Ανακαίνιση Διαμερίσματος

Πλήρως ανακαινισμένο διαμέρισμα στην περιοχή του κέντρου. Μας ζητήθηκε από την ιδιοκτήτρια να αναδείξουμε ένα εγκαταλειμμένο διαμέρισμα με σκοπό την εκμετάλλευσή του για ενοικίαση κυρίως σε φοιτητές. Στο μπάνιο κατασκευάστηκε οροφή γυψοσανίδας με κρυφό φωτισμό και εγκιβωτίστηκε το θερμοσίφωνο. Χτίστηκε πάγκος με ένθετο νιπτήρα και παραγγέλθηκε έπιπλο από πλακάζ θαλάσσης για την απόκρυψη του πλυντηρίου ρούχων και την δημιουργία αποθηκευτικού χώρου. Τοποθετήθηκε καθρέφτης σε όλο το μήκος του τοίχου. Η κουζίνα είναι από πολυμερικό βακελίτη χωρίς ενώσεις. Στο σαλόνι δημιουργήθηκαν δύο εσοχές με κρυφό φωτισμό για να αναδειχθεί η πέτρα που επενδύθηκε σε αυτές. Στο μπαλκόνι τοποθετήθηκε τέντα.