Technoenergy Ανακαινίσεις Θεσσαλονίκη

18 Χρόνια Ανακαινίσεων, 18 Χρόνια εμπειρίας!

Στην Technoenergy διαθέτουμε έναν οργανωμένο χώρο με τους καλύτερους επαγγελματίες, ενώ μπορούμε να σας βοηθήσουμε σε όλα τα βήματα τις επένδυσής σας, από τον σχεδιασμό έως και την εκτέλεση, με θεαματικά και φυσικά εγγυημένα αποτελέσματα, αφού προσφέρουμε εγγύηση καλής λειτουργίας και κάλυψη αστικής ευθύνης για 10 χρόνια, με πλήρη πιστοποίηση.

Καλέστε μας: 2314 026 801

Δευτέρα - Παρασκευή 9:00 - 16:30
Σάββατο 9:00 - 13:00
Ώρες Εργασίας 09:00 - 16:30
Διεύθυνση: Ι. Πασαλίδη 151, Καλαμαριά
Contact: +30 2314 026 801
Ακολουθήστε μας:

Blog

Πλακάκι ή Laminate ;

Ένα από τα διλήμματα που δημιουργούνται όταν αποφασίζουμε να ανακαινίσουμε το χώρο μας είναι η επιλογή του υλικού που θα στρώσουμε στο δάπεδο. Οι δύο πιο συνηθισμένες επιλογές είναι το πλακάκι και το laminate.

Πλακάκι

Τα τελευταία χρόνια έχει αυξηθεί πολύ η ποικιλία των πλακιδίων τόσο σε διαστάσεις όσο και σε σχέδια και χρώματα. Υπάρχουν απομιμήσεις πολλών υλικών και υφών σε πλακάκια. Πλέον μπορείς να επιλέξεις ανάμεσα σε γρανίτη, πορσελανάτο ή κεραμικό. Ένα από τα θετικά τους είναι η μεγάλη αντοχή τους. Δεν χαράσσονται εύκολα και η αντικατάστασή τους γίνεται εύκολα. Ενώ τα πλακάκια καθαρίζονται εύκολα, το μειονέκτημα είναι ότι οι αρμοί, και ειδικότερα οι ανοιχτόχρωμοι, λερώνονται πολύ γρήγορα. Τα μεγάλα πλακάκι δείχνουν πιο επιβλητικό έναν χώρο, ενώ σε μικρούς χώρους προτιμώνται μικρότερης διάστασης πλακάκια για να φαίνονται μεγαλύτεροι.

Laminate

Το laminate είναι συνθετικές σανίδες που θυμίζουν ξύλινο πάτωμα στην όψη του. Κατατάσσονται σε κατηγορίες με το βαθμό αντοχής ανάλογα με την χρήση που προορίζονται, οικιακή ή επαγγελματική, και είναι μια πολύ καλή λύση για να πετύχουμε   την ζεστασιά του ξύλου σε πολύ χαμηλότερο κόστος. Η τοποθέτησή του απαιτεί πολύ λίγο χρόνο. Το μειονέκτημά τους είναι ότι χρειάζονται προσοχή γιατί γίνονται εύκολα γρατζουνιές από τα έπιπλα και η επιφάνεια που να στρωθούν πρέπει να είναι επίπεδη. Επίσης τα περισσότερα είναι ευαίσθητα στην υγρασία, αν και όλο και περισσότερες εταιρίες κατασκευάζουν laminate ανθεκτικά στο νερό, μερικά από τα οποία μπαίνουν και στο χώρο του μπάνιου.

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.