Technoenergy Ανακαινίσεις Θεσσαλονίκη

18 Χρόνια Ανακαινίσεων, 18 Χρόνια εμπειρίας!

Στην Technoenergy διαθέτουμε έναν οργανωμένο χώρο με τους καλύτερους επαγγελματίες, ενώ μπορούμε να σας βοηθήσουμε σε όλα τα βήματα τις επένδυσής σας, από τον σχεδιασμό έως και την εκτέλεση, με θεαματικά και φυσικά εγγυημένα αποτελέσματα, αφού προσφέρουμε εγγύηση καλής λειτουργίας και κάλυψη αστικής ευθύνης για 10 χρόνια, με πλήρη πιστοποίηση.

Καλέστε μας: 2314 026 801

Δευτέρα - Παρασκευή 9:00 - 16:30
Σάββατο 9:00 - 13:00
Ώρες Εργασίας 09:00 - 16:30
Διεύθυνση: Ι. Πασαλίδη 151, Καλαμαριά
Contact: +30 2314 026 801
Ακολουθήστε μας:
 

Ανακαίνιση Κουζίνας

Ανακαίνιση Κουζίνας

Αναμφισβήτητα ο χώρος της κουζίνας αποτελεί έναν από τους πιο πολυσύχναστους και χρησιμοποιούμενους σε μια κατοικία. Βασική προϋπόθεση σε μια κουζίνα είναι η λειτουργικότητά της, ώστε να κινείστε με άνεση σε αυτήν και να καλύπτει τις ανάγκες σας. Εκτός όμως από αυτό σημαντική είναι και η εμφάνιση της καθώς πλέον αποτελεί βασικό στοιχείο της διακόσμησης του χώρου σας. Τελευταίο και βασικό στοιχείο είναι η ανθεκτικότητά της σε βάθος χρόνου, ώστε η επένδυση σας να έχει απόσβεση.

Πλεονεκτήματα της ανακαίνισης

Τα πλεονεκτήματα μιας ανακαίνισης, είναι πολύπλευρα:

    • Αποτελεί την οικονομικότερη λύση αναβάθμισης ενός χώρου σε σύγκριση με την απόκτηση ενός νέου οικήματος.
  • Δίνει την δυνατότητα να επιλέξουμε το ακριβές budget που θέλουμε να δαπανήσουμε
  • Μπορούμε να κάνουμε συγκεκριμένες αλλαγές, τις οποίες έχουμε εμείς σχεδιάσει, ούτως ώστε να βελτιώσουμε λειτουργικά και αισθητικά τον χώρο μας
  • Πορευόμαστε σύμφωνα με το δικό μας χρονοδιάγραμμα, χωρίς να χρειάζεται να εξαρτόμαστε χρονικά από άλλους

Ο κατάλληλος συνεργάτης

Το πιο σημαντικό βήμα για την σωστή ανακαίνιση, είναι η επιλογή του κατάλληλου συνεργάτη. Η Technoenergy αποτελεί μια από τις κορυφαίες εταιρείες στον χώρο της ανακαίνισης και εγγυάται το άριστο αποτέλεσμα, στην καλύτερη δυνατή τιμή της αγοράς.

Η πολυετής εμπειρία των συνεργατών της πάνω στην μελέτη, στον σχεδιασμό και στην υλοποίηση μίας ανακαίνισης, είναι χαρακτηριστικά που θα σας εξασφαλίσουν το επιθυμητό αποτέλεσμα, με συνέπεια στον χρόνο.

Στην Technoenergy διαθέτουμε έναν οργανωμένο χώρο με τους καλύτερους επαγγελματίες, ενώ μπορούμε να σας βοηθήσουμε σε όλα τα βήματα τις επένδυσής σας, από τον σχεδιασμό έως και την εκτέλεση, με θεαματικά και φυσικά εγγυημένα αποτελέσματα.

Επίσης, η εταιρία, διαθέτει δικό της εκθεσιακό χώρο, με μια μεγάλη ποικιλία σύγχρονων προϊόντων εξαιρετικής ποιότητας, η χρήση των οποίων διασφαλίζει το μέγιστο λειτουργικό και αισθητικό αποτέλεσμα!

Στις δραστηριότητες μας εντάσσεται η εξωτερική καθώς και η εσωτερική αναμόρφωση μιας κατοικίας.

Ανακαίνιση Κουζίνα - Ανακαινίσεις Technoenergy Θεσσαλονίκη

Στην Technoenergy Ανακαινίσεις, έπειτα από μελέτη και αναζήτηση των καλύτερων προϊόντων στον χώρο του κλάδου των επίπλων κουζίνας και ντουλαπών έχουμε αναπτύξει συνεργασία με ένα από τα πιο σύγχρονα εργοστάσια παραγωγής.

Όλες οι διεργασίες και επεξεργασίες γίνονται από υπερσύγχρονη ρομποτική μονάδα. Έτσι το αποτέλεσμα είναι μία κουζίνα κορυφαίας ποιότητας με άριστη συναρμολόγηση και φινιρίσματα η οποία θα ανταποκρίνεται πλήρως στις ανάγκες σας και θα διαρκέσει για πολλά χρόνια.

Ο συνδυασμός των κορυφαίων υλικών που χρησιμοποιούνται , της παραγωγής από εργοστάσιο και η συναρμολόγηση από το άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό μας είναι αυτά που σας εγγυόνται ένα τέλειο αποτέλεσμα.Η πληθώρα των υλικών μας στην κατασκευή κουζινών μας επιτρέπει να μπορούμε να ανταποκριθούμε σε όλα τα γούστα των πελατών μας. Αυτό φυσικά γίνεται και μέσα από την σωστή σχεδίαση και μελέτη.

Η ανακαίνιση μίας κουζίνας μπορεί να γίνει είτε συνδυαστικά με τους υπόλοιπους χώρους του σπιτιού σας είτε μεμονωμένα. Ακόμα και μεμονωμένα ώστε να μην δαπανήσετε ένα μεγάλο ποσό το αποτέλεσμα θα είναι να έχετε ένα τελείως διαφορετικό σπίτι που θα αλλάξει την διάθεση σας.


Εκτός από την αλλαγή των επίπλων της κουζίνας μπορούν να γίνουν και άλλες εργασίες ανακαίνισης στον χώρο της κουζίνας. Η πιο σύνηθες είναι αλλαγή των υδραυλικών εγκαταστάσεων, έλεγχος και αλλαγή εάν είναι απαραίτητο της ηλεκτρικής εγκατάστασης της κουζίνας. Ακόμα αλλαγές μπορούν να γίνουν και στο δάπεδο όπου μπορεί να τοποθετηθεί είτε laminate  των κορυφαίων γερμανικών εταιρειών που διαθέτουμε είτε πλακίδια Α΄ διαλογής που έχετε την δυνατότητα να διαλέξετε μέσα από μία μεγάλη γκάμα που σας παρέχουμε.

Βασική εργασία αφού τοποθετηθούν τα νέα έπιπλα της κουζίνας σας είναι ο ελαιοχρωματισμός του χώρου με οικολογικά χρώματα των κορυφαίων ελληνικών εταιρειών όπως ΒΙΒΕΧΡΩΜ.

Αφού ολοκληρωθούν οι εργασίες ανακαίνισης της κουζίνας σας μπορούμε να σας προτείνουμε και τρόπους διακόσμησης για να έχετε ένα ακόμα πιο αισθητικό αποτέλεσμα.

Υπηρεσίες Ανακαίνισης Technoenergy

Ανακαίνιση Σπιτού

Είναι γεγονός, πως η παρούσα οικονομική κατάσταση έχει δημιουργήσει ουσιαστικό πρόβλημα στην αγοραπωλησία των νέων κατοικιών. Έτσι, ο πιο πολύς κόσμος, στρέφεται πλέον στην ανακαίνιση του ήδη υπάρχοντος ακινήτου, παρά στην αγορά ενός νέου.

Ανακαίνιση Κουζίνας

Αναμφισβήτητα η κουζίνα αποτελεί ένα από τους σημαντικότερους χώρους ενός σπιτιού καθώς είναι ο πιο πολυσύχναστος και χρησιμοποιούμενος χώρος της οικίας μας. Το βασικότερο σε μία κουζίνα είναι να είναι πρακτική ώστε να κινείστε άνετα  σε αυτήν και να βρίσκεστε εύκολα αυτά που χρειάζεστε.

Ανακαίνιση Μπάνιου

Ένας χώρος που χρίζει ιδιαίτερης βαρύτητας ως προς την ανακαίνιση του είναι το μπάνιο, διότι αποτελεί τον πιο πολυσύχναστο χώρο  σε καθημερινή βάση. Η ανανέωση του λουτρού, δίνει μια αίσθηση πολυτέλειας, αλλάζει εντελώς την όψη αλλά και την εμφάνιση του ακινήτου σας και αυτόματα ανεβαίνει και η αξία του! Η ανακαίνιση του λουτρού,  προσδιορίζεται από εργασίες υψηλών προδιαγραφών και απαιτήσεων.

Ανακαίνιση Καταστήματος

Στη σύγχρονη εποχή, οι επιχειρηματίες αναζητούν συνεχώς διευρυμένους τρόπους για την διαρκή ανάπτυξη της επιχείρισης τους. Με το πέρασμα του χρόνου τα καταστήματα έχουν υποστεί φθορές και τέλος παρουσιάζουν την ίδια στατική  εικόνα στο κοινό που απευθύνονται. Η ανακαίνιση αποτελεί την απάντηση για την ριζική διευθέτηση των παραπάνω προβλημάτων.

2314 026 801
Δευτέρα - Παρασκευή 9:00 - 16:30
Σάββατο 09:00 - 13:00