Technoenergy Ανακαινίσεις Θεσσαλονίκη

18 Χρόνια Ανακαινίσεων, 18 Χρόνια εμπειρίας!

Στην Technoenergy διαθέτουμε έναν οργανωμένο χώρο με τους καλύτερους επαγγελματίες, ενώ μπορούμε να σας βοηθήσουμε σε όλα τα βήματα τις επένδυσής σας, από τον σχεδιασμό έως και την εκτέλεση, με θεαματικά και φυσικά εγγυημένα αποτελέσματα, αφού προσφέρουμε εγγύηση καλής λειτουργίας και κάλυψη αστικής ευθύνης για 10 χρόνια, με πλήρη πιστοποίηση.

Καλέστε μας: 2314 026 801

Δευτέρα - Παρασκευή 9:00 - 16:30
Σάββατο 9:00 - 13:00
Ώρες Εργασίας 09:00 - 16:30
Διεύθυνση: Ι. Πασαλίδη 151, Καλαμαριά
Contact: +30 2314 026 801
Ακολουθήστε μας:
 

Προσφορά Εγκατάστασης Αερίου

Εγκατάσταση Φυσικού Αερίου

Το φυσικό αέριο αποτελεί το φιλικότερο συμβατικό καύσιμο στο περιβάλλον και στον άνθρωπο.

Σε εφαρμογές συστημάτων θέρμανσης, η εξοικονόμηση σε σχέση με τη χρήση πετρελαίου ξεπερνά το 35% και υπολογίζεται πως στα επόμενα χρόνια, το χάσμα μεταξύ των τιμών αερίου και πετρελαίου θα μεγαλώνει, κάτι το οποίο οδηγεί σε γρηγορότερη απόσβεση μίας τέτοιας επένδυσης.

Επωφεληθείτε και εσείς σήμερα με τη μοναδική μας προσφορά για την δική σας εγκατάσταση φυσικού αερίου

Εγκατάσταση Λέβητα Αερίου
Περιλαμβάνει:

 • Επίτοιχος συμπύκνωσης λέβητας αερίου για θέρμανση και ζεστό νερό χρήσης ιταλικής προέλευσης SIME BRAVA SLIM ΗΕ25
 • Ομοαξονική καμινάδα αλουμινίου
 • Ψηφιακός θερμοστάτης
 • Ηλεκτρολογική σύνδεση
 • Υδραυλική σύνδεση με τα κεντρικά της θέρμανσης και των ζεστών νερών χρήσης xρησιμοποιώντας πολυστρωματική σωλήνα αλουμινίου
 • Τοποθέτηση τρίοδης βάνας ανάμιξης για μέγιστη οικονομία στην κατανάλωση με επιλογή λειτουργίας αερίου ή ηλιακού θερμοσίφωνα
 • Μηχανολογική μελέτη
 • Τεχνική έκθεση & σχέδιο εγκατάστασης
 • Φάκελος μελέτης Ε.Π.Α.
 • Έναυση, ρύθμιση, έκδοση φύλλου ελέγχου καύσης και πιστοποίηση καλής λειτουργίας
 • Απομάκρυνση μπαζών
από 2.150€
Περιλαμβάνει Εργασία + Υλικά + Τοποθέτηση

Οι τιμές προσαρμόζονται ανάλογα με τα υλικά και τις εργασίες που θα επιλέξετε και ενδέχεται να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση, ανάλογα με τις ανατιμήσεις της αγοράς.

Στις τιμές δεν περιλαμβάνετε ΦΠΑ 24%

Η ΤΕΛΙΚΗ ΤΙΜΗ ΘΑ ΔΙΝΕΤΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ.

Προσφορά Εγκατάστασης Αερίου
Συμπληρώστε τα στοιχεία σας παρακάτω και σύντομα ένας υπεύθυνος θα επικοινωνήσει μαζί σας

Υπηρεσίες Ανακαίνισης Technoenergy

Ανακαίνιση Σπιτού

Είναι γεγονός, πως η παρούσα οικονομική κατάσταση έχει δημιουργήσει ουσιαστικό πρόβλημα στην αγοραπωλησία των νέων κατοικιών. Έτσι, ο πιο πολύς κόσμος, στρέφεται πλέον στην ανακαίνιση του ήδη υπάρχοντος ακινήτου, παρά στην αγορά ενός νέου.

Ανακαίνιση Κουζίνας

Αναμφισβήτητα η κουζίνα αποτελεί ένα από τους σημαντικότερους χώρους ενός σπιτιού καθώς είναι ο πιο πολυσύχναστος και χρησιμοποιούμενος χώρος της οικίας μας. Το βασικότερο σε μία κουζίνα είναι να είναι πρακτική ώστε να κινείστε άνετα  σε αυτήν και να βρίσκεστε εύκολα αυτά που χρειάζεστε.

Ανακαίνιση Μπάνιου

Ένας χώρος που χρίζει ιδιαίτερης βαρύτητας ως προς την ανακαίνιση του είναι το μπάνιο, διότι αποτελεί τον πιο πολυσύχναστο χώρο  σε καθημερινή βάση. Η ανανέωση του λουτρού, δίνει μια αίσθηση πολυτέλειας, αλλάζει εντελώς την όψη αλλά και την εμφάνιση του ακινήτου σας και αυτόματα ανεβαίνει και η αξία του! Η ανακαίνιση του λουτρού,  προσδιορίζεται από εργασίες υψηλών προδιαγραφών και απαιτήσεων.

Ανακαίνιση Καταστήματος

Στη σύγχρονη εποχή, οι επιχειρηματίες αναζητούν συνεχώς διευρυμένους τρόπους για την διαρκή ανάπτυξη της επιχείρισης τους. Με το πέρασμα του χρόνου τα καταστήματα έχουν υποστεί φθορές και τέλος παρουσιάζουν την ίδια στατική  εικόνα στο κοινό που απευθύνονται. Η ανακαίνιση αποτελεί την απάντηση για την ριζική διευθέτηση των παραπάνω προβλημάτων.

2314 026 801
Δευτέρα - Παρασκευή 9:00 - 16:30
Σάββατο 09:00 - 13:00