Technoenergy Ανακαινίσεις Θεσσαλονίκη

18 Χρόνια Ανακαινίσεων, 18 Χρόνια εμπειρίας!

Στην Technoenergy διαθέτουμε έναν οργανωμένο χώρο με τους καλύτερους επαγγελματίες, ενώ μπορούμε να σας βοηθήσουμε σε όλα τα βήματα τις επένδυσής σας, από τον σχεδιασμό έως και την εκτέλεση, με θεαματικά και φυσικά εγγυημένα αποτελέσματα, αφού προσφέρουμε εγγύηση καλής λειτουργίας και κάλυψη αστικής ευθύνης για 10 χρόνια, με πλήρη πιστοποίηση.

Καλέστε μας: 2314 026 801

Δευτέρα - Παρασκευή 9:00 - 16:30
Σάββατο 9:00 - 13:00
Ώρες Εργασίας 09:00 - 16:30
Διεύθυνση: Ι. Πασαλίδη 151, Καλαμαριά
Contact: +30 2314 026 801
Ακολουθήστε μας:
 

Γενικές Υπηρεσίες Ανακαινίσεων

Γενικές Υπηρεσίες Ανακαινίσεων

Στην Technoenergy διαθέτουμε έναν οργανωμένο χώρο με τους καλύτερους επαγγελματίες, ενώ μπορούμε να σας βοηθήσουμε σε όλα τα βήματα τις επένδυσής σας, από τον σχεδιασμό έως και την εκτέλεση, με θεαματικά και φυσικά εγγυημένα αποτελέσματα, αφού προσφέρουμε εγγύηση καλής λειτουργίας και κάλυψη αστικής ευθύνης για 10 χρόνια, με πλήρη πιστοποίηση.

Σχεδιασμός – διακόσμηση – μελέτη – εγγύηση

Μετά την συμφωνία των εργασιών ανακαίνισης καταθέτουμε την προσφορά της ανακαίνισης μαζί με ένα συμφωνητικό έργου στην εφορία για πλήρη κάλυψη των εργασιών και την ασφάλιση των εργατών.

Πριν ξεκινήσουν οι εργασίες ανακαίνισης σχεδιάζουμε με βάση το προσωπικό σας στυλ τον χώρο σας. Προσαρμόζουμε με βάση τις γνώσεις και την εμπειρία μας τις ανάγκες σας με λεπτομέρεια σε κάθε εργασία από πιστοποιημένους και έμπειρους τεχνίτες.

Με την παράδοση των εργασιών υπογράφουμε την 10ετή εγγύηση καλής λειτουργίας των εγκαταστάσεων μας. Όλα τα έργα μας έχουν ασφαλιστική κάλυψη αστικής ευθύνης, που είναι η δωρεάν αποκατάσταση φθορών του ανακαινισμένου χώρου, εκτός από αυτές που προκαλούνται από τρίτους. Το σημαντικότερο όλων είναι η σωστή χρήση του ιδιοκτήτη.

Αποξηλώσεις – Αποκόμιση μπαζών

Ξεκινάμε τις εργασίες με τις αποξηλώσεις, με σεβασμό προς την οικοδομή και ενημερώνουμε τους ενοίκους της μια εβδομάδα νωρίτερα για την ακριβή ημέρα έναρξης των εργασιών και τη διάρκειά τους. Όλα τα ογκώδη αντικείμενα, υλικά και μπάζα απομακρύνονται με εξωτερικό ανεβατόρι για να μην προκληθούν ζημιές στο ασανσέρ και το κλιμακοστάσιο της οικοδομής.

Υδραυλικά

Συνεχίζουμε με τα υδραυλικά και την θέρμανση, που είναι οι πιο σημαντικές εγκαταστάσεις του ακινήτου. Εκμεταλλευόμενοι το έμπειρο και πιστοποιημένο προσωπικό μας βάζουμε τα καλύτερα δυνατά και πιστοποιημένα υλικά για κάθε είδους εγκαταστάσεις.

Θέρμανση

Κατέχουμε πλέον πλήρη αντίληψη για προτάσεις θέρμανσης που θα καλύψουν τις ανάγκες κάθε πελάτη με διαφόρους  συνδυασμούς με στόχο την οικονομικότερη λειτουργιά ημερησίως:

  • Ηλιοθερμία
  • Αντλία θερμότητας
  • Αέριο – υγραέριο
  • Πετρέλαιο και τζάκια ξύλου και αερίου

με επώνυμες μάρκες  με πλήρη κάλυψη εγγύησης και καλής λειτουργίας.

Ηλεκτρολογικά

Παράλληλα γίνονται και οι ηλεκτρολογικές εργασίες. Η εγκατάσταση γίνεται πάνω στα πρότυπα ΕΛΟΤ HD 385 βάση του κανονισμού εσωτερικών ηλεκτρικών εγκαταστάσεων. Όλες οι γραμμές ισχυρών ρευμάτων  της εγκατάστασης θα περνάνε μέσα από σωλήνα για λόγους ασφαλείας και για την εύκολη αντικατάσταση των καλωδίων, εκτός από τα σημεία όπου κάτι τέτοιο δεν είναι εφικτό λόγω έλλειψης χώρου (μπετόν, δοκάρια ή κολόνες).

Κτισίματα

Κτίζουμε τους τοίχους με προηγμένα και οικολογικά προς το περιβάλλον υλικά, χωρίς πρόσθετα χημικά στα σοβατίσματα και μπετά.

Τοποθέτηση πλακιδίων – μαρμάρων – πέτρας

Τα δάπεδα γίνονται με σύγχρονα συστήματα, παίρνοντας αλφαδιές με λέιζερ και αυτοεπιπεδούμενα τσιμεντοειδή υλικά.

Στους χώρους που έρχονται σε συχνή χρήση με το υγρό στοιχείο πρώτα γίνεται υγρομόνωση με τσιμεντοειδή υλικά πισίνας δύο συστατικών και υαλόπλεγμα.

Τα πλακίδια που χρησιμοποιούμε είναι από ιταλικούς, ισπανικούς και ευρωπαϊκούς οίκους μόνο πορσελανάτα και γρανίτη.

Βαψίματα-Τεχνοτροπίες

Ελαιοχρωματισμοί και τεχνοτροπίες είναι το αγαπημένο μας σημείο, με οικολογικά υλικά και χρώματα από επώνυμες εταιρίες για να δώσουμε την τελευταία πινελιά για τέλειο αποτέλεσμα.

Στην έκθεση του καταστήματος μας θα βρείτε και διάφορα δείγματα από τεχνοτροπίες και διάφορα σχεδία δειγματισμού πριν από την κατασκευή.

Θερμομόνωση – Υγρομόνωση

Η κατασκευή θερμοπρόσοψης γίνεται από πιστοποιημένους τεχνίτες με μεγάλη εμπειρία στις μονώσεις και  άριστα υλικά κατά προτίμηση ελληνικά και με επώνυμες μάρκες με πιστοποιήσεις και μεγάλη διάρκεια ζωής ακολουθώντας πιστά την σειρά τοποθέτησης των υλικών.

Υπηρεσίες Ανακαίνισης Technoenergy

Ανακαίνιση Σπιτού

Είναι γεγονός, πως η παρούσα οικονομική κατάσταση έχει δημιουργήσει ουσιαστικό πρόβλημα στην αγοραπωλησία των νέων κατοικιών. Έτσι, ο πιο πολύς κόσμος, στρέφεται πλέον στην ανακαίνιση του ήδη υπάρχοντος ακινήτου, παρά στην αγορά ενός νέου.

Ανακαίνιση Κουζίνας

Αναμφισβήτητα η κουζίνα αποτελεί ένα από τους σημαντικότερους χώρους ενός σπιτιού καθώς είναι ο πιο πολυσύχναστος και χρησιμοποιούμενος χώρος της οικίας μας. Το βασικότερο σε μία κουζίνα είναι να είναι πρακτική ώστε να κινείστε άνετα  σε αυτήν και να βρίσκεστε εύκολα αυτά που χρειάζεστε.

Ανακαίνιση Μπάνιου

Ένας χώρος που χρίζει ιδιαίτερης βαρύτητας ως προς την ανακαίνιση του είναι το μπάνιο, διότι αποτελεί τον πιο πολυσύχναστο χώρο  σε καθημερινή βάση. Η ανανέωση του λουτρού, δίνει μια αίσθηση πολυτέλειας, αλλάζει εντελώς την όψη αλλά και την εμφάνιση του ακινήτου σας και αυτόματα ανεβαίνει και η αξία του! Η ανακαίνιση του λουτρού,  προσδιορίζεται από εργασίες υψηλών προδιαγραφών και απαιτήσεων.

Ανακαίνιση Καταστήματος

Στη σύγχρονη εποχή, οι επιχειρηματίες αναζητούν συνεχώς διευρυμένους τρόπους για την διαρκή ανάπτυξη της επιχείρισης τους. Με το πέρασμα του χρόνου τα καταστήματα έχουν υποστεί φθορές και τέλος παρουσιάζουν την ίδια στατική  εικόνα στο κοινό που απευθύνονται. Η ανακαίνιση αποτελεί την απάντηση για την ριζική διευθέτηση των παραπάνω προβλημάτων.

2314 026 801
Δευτέρα - Παρασκευή 9:00 - 16:30
Σάββατο 09:00 - 13:00