Technoenergy Ανακαινίσεις Θεσσαλονίκη

18 Χρόνια Ανακαινίσεων, 18 Χρόνια εμπειρίας!

Στην Technoenergy διαθέτουμε έναν οργανωμένο χώρο με τους καλύτερους επαγγελματίες, ενώ μπορούμε να σας βοηθήσουμε σε όλα τα βήματα τις επένδυσής σας, από τον σχεδιασμό έως και την εκτέλεση, με θεαματικά και φυσικά εγγυημένα αποτελέσματα, αφού προσφέρουμε εγγύηση καλής λειτουργίας και κάλυψη αστικής ευθύνης για 10 χρόνια, με πλήρη πιστοποίηση.

Καλέστε μας: 2314 026 801

Δευτέρα - Παρασκευή 9:00 - 16:30
Σάββατο 9:00 - 13:00
Ώρες Εργασίας 09:00 - 16:30
Διεύθυνση: Ι. Πασαλίδη 151, Καλαμαριά
Contact: +30 2314 026 801
Ακολουθήστε μας:
 

Προσφορά ΠΛΗΡΗΣ Ανακαίνισης Μπάνιου

Ανακαίνιση Μπάνιου

Ένας χώρος που χρίζει ιδιαίτερης βαρύτητας ως προς την ανακαίνιση του είναι το μπάνιο, διότι αποτελεί τον πιο πολυσύχναστο χώρο σε καθημερινή βάση. Η ανανέωση του λουτρού, δίνει μια αίσθηση πολυτέλειας, αλλάζει εντελώς την όψη αλλά και την εμφάνιση του ακινήτου σας και αυτόματα ανεβαίνει και η αξία του! Η ανακαίνιση του λουτρού, προσδιορίζεται από εργασίες υψηλών προδιαγραφών και απαιτήσεων.

Προσφορά Ανακαίνισης Μπάνιου 5 τ.μ
Περιλαμβάνει:

  • Αποξήλωση παλαιού μπάνιου ( είδη υγιεινής, πλακίδια, υδραυλική και αποχετευτική εγκατάσταση )
  • Μελέτη και 3D σχεδίαση νέου μπάνιου
  • Έλεγχος και αντικατάσταση υδραυλικής και αποχετευτικής εγκατάστασης με βαρέως τύπου ή πολυστρωματικές σωλήνες ιταλικής ή ελληνικής προελεύσεως με 50 έτη διάρκεια ζωής
  • Τοποθέτηση πλακιδίων α’ διαλογής με δυνατότητα επιλογής από μεγάλη γκάμα με επιλογή έως 3 χρώματα συνολικά τοίχο και δάπεδο με κόλλες έξτρα ακρυλικές romitec ή kerakoll. Το δάπεδο θα τσιμενταριστεί. Η προσφορά δεν ισχύει για τοποθέτηση ψηφίδας.
  • Νιπτήρα με έπιπλο
  • Καθρέπτη με φωτιστικό σημείο και ντουλαπάκι
  • Ντουζιέρα χτιστή με καμπίνα από κρύσταλλα ασφαλείας ή μπανιέρα ακρυλική
  • Λεκάνη με πλήρη μηχανισμό και soft close καπάκι
  • Μπαταρίες βαρέως τύπου ιταλικής προέλευσης
  • Απομάκρυνση μπαζών
από 2.700€
Περιλαμβάνει Εργασία + Υλικά + Τοποθέτηση

Οι τιμές προσαρμόζονται ανάλογα με τα υλικά και τις εργασίες που θα επιλέξετε και ενδέχεται να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση, ανάλογα με τις ανατιμήσεις της αγοράς.

Στις τιμές δεν περιλαμβάνετε ΦΠΑ 24%

Η ΤΕΛΙΚΗ ΤΙΜΗ ΘΑ ΔΙΝΕΤΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ.

Ανακαίνιση Μπάνιου, σας ενδιαφέρει;
Συμπληρώστε τα στοιχεία σας παρακάτω και σύντομα ένας υπεύθυνος θα επικοινωνήσει μαζί σας
Ανακαίνιση Μπάνιο - Ανακαινίσεις Technoenergy Θεσσαλονίκη

Υπηρεσίες Ανακαίνισης Technoenergy

Ανακαίνιση Σπιτού

Είναι γεγονός, πως η παρούσα οικονομική κατάσταση έχει δημιουργήσει ουσιαστικό πρόβλημα στην αγοραπωλησία των νέων κατοικιών. Έτσι, ο πιο πολύς κόσμος, στρέφεται πλέον στην ανακαίνιση του ήδη υπάρχοντος ακινήτου, παρά στην αγορά ενός νέου.

Ανακαίνιση Κουζίνας

Αναμφισβήτητα η κουζίνα αποτελεί ένα από τους σημαντικότερους χώρους ενός σπιτιού καθώς είναι ο πιο πολυσύχναστος και χρησιμοποιούμενος χώρος της οικίας μας. Το βασικότερο σε μία κουζίνα είναι να είναι πρακτική ώστε να κινείστε άνετα  σε αυτήν και να βρίσκεστε εύκολα αυτά που χρειάζεστε.

Ανακαίνιση Μπάνιου

Ένας χώρος που χρίζει ιδιαίτερης βαρύτητας ως προς την ανακαίνιση του είναι το μπάνιο, διότι αποτελεί τον πιο πολυσύχναστο χώρο  σε καθημερινή βάση. Η ανανέωση του λουτρού, δίνει μια αίσθηση πολυτέλειας, αλλάζει εντελώς την όψη αλλά και την εμφάνιση του ακινήτου σας και αυτόματα ανεβαίνει και η αξία του! Η ανακαίνιση του λουτρού,  προσδιορίζεται από εργασίες υψηλών προδιαγραφών και απαιτήσεων.

Ανακαίνιση Καταστήματος

Στη σύγχρονη εποχή, οι επιχειρηματίες αναζητούν συνεχώς διευρυμένους τρόπους για την διαρκή ανάπτυξη της επιχείρισης τους. Με το πέρασμα του χρόνου τα καταστήματα έχουν υποστεί φθορές και τέλος παρουσιάζουν την ίδια στατική  εικόνα στο κοινό που απευθύνονται. Η ανακαίνιση αποτελεί την απάντηση για την ριζική διευθέτηση των παραπάνω προβλημάτων.

2314 026 801
Δευτέρα - Παρασκευή 9:00 - 16:30
Σάββατο 09:00 - 13:00