Technoenergy Ανακαινίσεις Θεσσαλονίκη

18 Χρόνια Ανακαινίσεων, 18 Χρόνια εμπειρίας!

Στην Technoenergy διαθέτουμε έναν οργανωμένο χώρο με τους καλύτερους επαγγελματίες, ενώ μπορούμε να σας βοηθήσουμε σε όλα τα βήματα τις επένδυσής σας, από τον σχεδιασμό έως και την εκτέλεση, με θεαματικά και φυσικά εγγυημένα αποτελέσματα, αφού προσφέρουμε εγγύηση καλής λειτουργίας και κάλυψη αστικής ευθύνης για 10 χρόνια, με πλήρη πιστοποίηση.

Καλέστε μας: 2314 026 801

Δευτέρα - Παρασκευή 9:00 - 16:30
Σάββατο 9:00 - 13:00
Ώρες Εργασίας 09:00 - 16:30
Διεύθυνση: Ι. Πασαλίδη 151, Καλαμαριά
Contact: +30 2314 026 801
Ακολουθήστε μας:
 

Ανακαίνιση Μπάνιου

Ανακαίνιση Μπάνιου

Το μπάνιο είναι ένας πολυσύχναστος και καθημερινής χρησιμότητας χώρος του οικήματος. Λόγω πολλών προβλημάτων από υγρασίες και κακοτεχνίες χρήζει άμεσης ανακαίνισης. Τα σωστά βήματα που ακολουθούμε κατά τις εργασίες, από τα έμπειρα συνεργεία μας, θα σας ανταμείψουν και αισθητικά και λειτουργικά. Επιπλέον η ανακαίνισή του μπάνιου συμβάλει και στην αναβάθμιση της αξίας του ακινήτου.

Πλεονεκτήματα της ανακαίνισης

Τα πλεονεκτήματα μιας ανακαίνισης, είναι πολύπλευρα:

    • Αποτελεί την οικονομικότερη λύση αναβάθμισης ενός χώρου σε σύγκριση με την απόκτηση ενός νέου οικήματος.
  • Δίνει την δυνατότητα να επιλέξουμε το ακριβές budget που θέλουμε να δαπανήσουμε
  • Μπορούμε να κάνουμε συγκεκριμένες αλλαγές, τις οποίες έχουμε εμείς σχεδιάσει, ούτως ώστε να βελτιώσουμε λειτουργικά και αισθητικά τον χώρο μας
  • Πορευόμαστε σύμφωνα με το δικό μας χρονοδιάγραμμα, χωρίς να χρειάζεται να εξαρτόμαστε χρονικά από άλλους

Ο κατάλληλος συνεργάτης

Το πιο σημαντικό βήμα για την σωστή ανακαίνιση, είναι η επιλογή του κατάλληλου συνεργάτη. Η Technoenergy αποτελεί μια από τις κορυφαίες εταιρείες στον χώρο της ανακαίνισης και εγγυάται το άριστο αποτέλεσμα, στην καλύτερη δυνατή τιμή της αγοράς.

Η πολυετής εμπειρία των συνεργατών της πάνω στην μελέτη, στον σχεδιασμό και στην υλοποίηση μίας ανακαίνισης, είναι χαρακτηριστικά που θα σας εξασφαλίσουν το επιθυμητό αποτέλεσμα, με συνέπεια στον χρόνο.

Στην Technoenergy διαθέτουμε έναν οργανωμένο χώρο με τους καλύτερους επαγγελματίες, ενώ μπορούμε να σας βοηθήσουμε σε όλα τα βήματα τις επένδυσής σας, από τον σχεδιασμό έως και την εκτέλεση, με θεαματικά και φυσικά εγγυημένα αποτελέσματα.

Επίσης, η εταιρία, διαθέτει δικό της εκθεσιακό χώρο, με μια μεγάλη ποικιλία σύγχρονων προϊόντων εξαιρετικής ποιότητας, η χρήση των οποίων διασφαλίζει το μέγιστο λειτουργικό και αισθητικό αποτέλεσμα!

Στις δραστηριότητες μας εντάσσεται η εξωτερική καθώς και η εσωτερική αναμόρφωση μιας κατοικίας.

Ανακαίνιση Μπάνιο - Ανακαινίσεις Technoenergy Θεσσαλονίκη

Αποξηλώσεις πλακιδίων – ειδών υγιεινής.

Η σωστή αποξήλωση των πλακιδίων, περιλαμβάνει την αφαίρεση πρώτα των παλιών, το σοβάτισμα του τοίχου και στη συνέχεια την τοποθέτηση των νέων. Επιπρόσθετα καλό είναι να αλλαχθούν και το κούφωμα στο λουτρό (εάν υπάρχει) και η εσωτερική πόρτα, για να δώσουν την κατάλληλη ομοιομορφία στον χώρο.

Κατασκευές από γυψοσανίδα.

Η Technoenergy, αναλαμβάνει εργασίες για κατασκευές από γυψοσανίδα. Όπως για παράδειγμα, την κατασκευή από γυψοσανίδα για φωτισμό στην οροφή, μια αλλαγή που μπορεί να διαμορφώσει μία τελείως νέα όψη του λουτρού και ουσιαστικά δίνει μια νέα “χροιά” στην ανακαίνιση του.

Ηλεκτρικές Εργασίες

Είναι απαραίτητο να γίνει έλεγχος των ηλεκτρολογικών εγκαταστάσεων, σε περίπτωση που χρειάζεται να γίνει εκ νέου τοποθέτηση πριζών, γειώσεων κλπ. Επίσης απαραίτητος είναι και ο έλεγχος του θερμοσίφωνα και σε περίπτωση που απαιτείται, θα γίνει νέα τοποθέτηση ή εκ νέου αλλαγή.

Έλεγχος υδραυλικής εγκατάστασης

Ο έλεγχος της υδραυλικής εγκατάστασης, θα πραγματοποιηθεί ενδελεχώς από τους πεπειραμένους μας συνεργάτες. Εφόσον διαπιστωθεί ότι υπάρχει ανάγκη αλλαγή της, θα γίνει νέα υδραυλική εγκατάσταση με χρήση πολυστρωματικής σωλήνας των πιο επώνυμων εταιρειών.

Νέα Πλακίδια σε τοίχους και δάπεδο.

Η ποιότητα στην ανακαίνιση ενός μπάνιου εξαρτάται από την σωστή επιλογή των χρωμάτων, του μεγέθους τους καθώς και τον τρόπο τοποθέτησης των νέων πλακιδίων. Σε περιπτώσεις ανακαίνισης του λουτρού, του επαγγελματικού σας χώρου προτείνουμε, εναλλακτικά, την πατητή τσιμεντοκονία για πιο ιδιαίτερο αποτέλεσμα

Ελαιοχρωματισμοί με αντιμουχλικά οικολογικά χρώματα.

Τα έμπειρα συνεργεία μας μπορούν να δημιουργήσουν πραγματικά ένα θαυμάσιο αποτέλεσμα όσων αφορά τους ελαιοχρωματισμούς, τις διάφορες χρωματουργικές εργασίες και τεχνοτροπίες όπου σε συνδυασμό με την ποιότητα των οικολογικών, αντιμουχλικών χρωμάτων της εταιρείας ΒΙΒΕΧΡΩΜ, δίνουν το ακριβές αποτέλεσμα που επιθυμείτε!

Είδη Υγιεινής των κορυφαίων εταιρειών.

Τα είδη υγιεινής περιλαμβάνουν τις βρύσες, τις λεκάνες, τα λουτρά, spa κ.ά. και η επιλογή τους γίνεται ανάλογα με τις προτιμήσεις και τα γούστα σας. Η προμήθεια νέων ειδών υγιεινής, από τις πιο κλασσικές επιλογές μέχρι και τις πιο πρωτότυπες σε ύφος λύσεις, συντελούν με τον πιο αποτελεσματικό τρόπο στην ριζική αλλαγή ή στην επιμέρους βελτίωση του μπάνιου σας. ΄Ενδεικτικά οι εταιρείες που χρησιμοποιούμε είναι οι: IdealStandard, Pyramis, Grohe, Roca, Teka, Gattoni, gsi, Villeroy & Boch. Επίσης, διαθέτουμε και έτοιμα έπιπλα μπάνιου κορυφαίας ποιότητας και υψηλής αισθητικής είτε με custom κατασκευές με πρωτοπόρα υλικά.

Κουφώματα αλουμινίου είτε PVC των συναργαζόμενων εταιρειών

Τέλος, στόχος της εταιρείας μας είναι να επιτύχουμε τα καλύτερα αποτελέσματα που θα διαρκέσουν μακροπρόθεσμα. Γιαυτό και η σωστή επιλογή και η αλλαγή των κουφωμάτων είτε από αλουμίνιο είτε απο PVC, των συνεργαζόμενων εταιριών, αποτελεί μια σωστή “βάση” για να αποφευχθούν τα διάφορα μελλοντικά προβλήματα τα οποία θα μπορούσαν να αποβούν για εσάς ιδιαίτερα κοστοβόρα.

Ο σωστός συνδυασμός όλων των παραπάνω εργασιών, θα δώσει με βεβαιότητα ένα άριστο αποτέλεσμα , το οποίο θα “αντανακλά” τις εν λόγω επιλογές σας σύμφωνα πάντα με την στιλιστική σας “φιλοσοφία”!

Υπηρεσίες Ανακαίνισης Technoenergy

Ανακαίνιση Σπιτού

Είναι γεγονός, πως η παρούσα οικονομική κατάσταση έχει δημιουργήσει ουσιαστικό πρόβλημα στην αγοραπωλησία των νέων κατοικιών. Έτσι, ο πιο πολύς κόσμος, στρέφεται πλέον στην ανακαίνιση του ήδη υπάρχοντος ακινήτου, παρά στην αγορά ενός νέου.

Ανακαίνιση Κουζίνας

Αναμφισβήτητα η κουζίνα αποτελεί ένα από τους σημαντικότερους χώρους ενός σπιτιού καθώς είναι ο πιο πολυσύχναστος και χρησιμοποιούμενος χώρος της οικίας μας. Το βασικότερο σε μία κουζίνα είναι να είναι πρακτική ώστε να κινείστε άνετα  σε αυτήν και να βρίσκεστε εύκολα αυτά που χρειάζεστε.

Ανακαίνιση Μπάνιου

Ένας χώρος που χρίζει ιδιαίτερης βαρύτητας ως προς την ανακαίνιση του είναι το μπάνιο, διότι αποτελεί τον πιο πολυσύχναστο χώρο  σε καθημερινή βάση. Η ανανέωση του λουτρού, δίνει μια αίσθηση πολυτέλειας, αλλάζει εντελώς την όψη αλλά και την εμφάνιση του ακινήτου σας και αυτόματα ανεβαίνει και η αξία του! Η ανακαίνιση του λουτρού,  προσδιορίζεται από εργασίες υψηλών προδιαγραφών και απαιτήσεων.

Ανακαίνιση Καταστήματος

Στη σύγχρονη εποχή, οι επιχειρηματίες αναζητούν συνεχώς διευρυμένους τρόπους για την διαρκή ανάπτυξη της επιχείρισης τους. Με το πέρασμα του χρόνου τα καταστήματα έχουν υποστεί φθορές και τέλος παρουσιάζουν την ίδια στατική  εικόνα στο κοινό που απευθύνονται. Η ανακαίνιση αποτελεί την απάντηση για την ριζική διευθέτηση των παραπάνω προβλημάτων.

2314 026 801
Δευτέρα - Παρασκευή 9:00 - 16:30
Σάββατο 09:00 - 13:00