Technoenergy Ανακαινίσεις Θεσσαλονίκη

18 Χρόνια Ανακαινίσεων, 18 Χρόνια εμπειρίας!

Στην Technoenergy διαθέτουμε έναν οργανωμένο χώρο με τους καλύτερους επαγγελματίες, ενώ μπορούμε να σας βοηθήσουμε σε όλα τα βήματα τις επένδυσής σας, από τον σχεδιασμό έως και την εκτέλεση, με θεαματικά και φυσικά εγγυημένα αποτελέσματα, αφού προσφέρουμε εγγύηση καλής λειτουργίας και κάλυψη αστικής ευθύνης για 10 χρόνια, με πλήρη πιστοποίηση.

Καλέστε μας: 2314 026 801

Δευτέρα - Παρασκευή 9:00 - 16:30
Σάββατο 9:00 - 13:00
Ώρες Εργασίας 09:00 - 16:30
Διεύθυνση: Ι. Πασαλίδη 151, Καλαμαριά
Contact: +30 2314 026 801
Ακολουθήστε μας:

Blog

Ανακαίνιση και εκμετάλλευση ακινήτου

Η σωστή εκμετάλλευση του ακινήτου μπορεί να επιφέρει αύξηση των προσωπικών εσόδων σας.

Η νέα τάση της εποχής επικαλείται ανακαινισμένα και πλήρως επιπλωμένα και λειτουργικά ακίνητα με σκοπό την βραχυχρόνια μίσθωσή τους.

Οι ιδιοκτήτες για να μεγιστοποιήσουν τα κέρδη τους προτιμούν να ενοικιάζουν τα ακίνητά τους μέσω της διαδικτυακής πλατφόρμας και όχι με τον παραδοσιακό τρόπο.

Ο κλάδος των βραχυπρόθεσμων ενοικιάσεων παρέχει διέξοδο σε χιλιάδες ιδιοκτήτες ακινήτων οι οποίοι αδυνατούν να πωλήσουν το ακίνητό τους τα τελευταία χρόνια λόγω της μεγάλης κάμψης της ζήτησης στην κτηματαγορά.

Μέσω αυτού του τρόπου ενοικίασης αποκτούν εισοδήματα και μπορούν έτσι να ανταποκριθούν στην πληρωμή του ΕΝΦΙΑ και άλλων υποχρεώσεων (π.χ. κοινόχρηστων δαπανών) για τα ακίνητά τους.

Από μικρά στούντιο και γκαρσονιέρες για δύο ή τρία άτομα μέχρι… ολόκληρα σπίτια που μπορούν να φιλοξενήσουν αρκετές οικογένειες,

Σημαντικό ρόλο έχει η σωστή διαρρύθμιση και διακόσμηση του ακινήτου, ώστε να έχει περισσότερη ζήτηση.

Μπορείτε να έρθετε σε εμάς για να βρούμε την σωστή και οικονομική λύση για την ανακαίνιση του ακινήτου σας.

Στην εταιρεία μας θα βρείτε πολλά πακέτα ανακαίνισης είτε επιλέγοντας μεμονωμένων χώρων του ακινήτου, όπως κουζίνα και μπάνιου, είτε πλήρης ανακαίνιση.

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.