Technoenergy Ανακαινίσεις Θεσσαλονίκη

18 Χρόνια Ανακαινίσεων, 18 Χρόνια εμπειρίας!

Στην Technoenergy διαθέτουμε έναν οργανωμένο χώρο με τους καλύτερους επαγγελματίες, ενώ μπορούμε να σας βοηθήσουμε σε όλα τα βήματα τις επένδυσής σας, από τον σχεδιασμό έως και την εκτέλεση, με θεαματικά και φυσικά εγγυημένα αποτελέσματα, αφού προσφέρουμε εγγύηση καλής λειτουργίας και κάλυψη αστικής ευθύνης για 10 χρόνια, με πλήρη πιστοποίηση.

Καλέστε μας: 2314 026 801

Δευτέρα - Παρασκευή 9:00 - 16:30
Σάββατο 9:00 - 13:00
Ώρες Εργασίας 09:00 - 16:30
Διεύθυνση: Ι. Πασαλίδη 151, Καλαμαριά
Contact: +30 2314 026 801
Ακολουθήστε μας:
 

Ανακαίνιση Καταστημάτων

Ανακαίνιση Καταστημάτων

Σήμερα οι επιχειρηματίες αναζητούν συνεχώς νέους τρόπους βελτίωσης και ανάπτυξης της επιχείρησής τους. Ένας από τους τρόπους είναι και η ανανέωση των χώρων υποδοχής. Με τον τρόπο αυτό προλαμβάνουν τις φθορές που δημιουργούνται από την χρήση και την πάροδο του χρόνου και αλλάζουν την συνολική εικόνα της επιχείρησης.

Αναλαμβάνουμε ανακαινίσεις όλων των ειδών των καταστημάτων είτε αφορούν στον τομέα του εμπορίου είτε στην παροχή υπηρεσιών. Αναλαμβάνουμε την σχεδίαση – κατασκευή και ανακαίνιση κάθε καταστήματος όπως για παράδειγμα από υγειονομικού ενδιαφέροντος (restaurant, bar κλπ ) ως και φαρμακεία.

Πλεονεκτήματα της ανακαίνισης

Τα πλεονεκτήματα μιας ανακαίνισης, είναι πολύπλευρα:

    • Αποτελεί την οικονομικότερη λύση αναβάθμισης ενός χώρου σε σύγκριση με την απόκτηση ενός νέου οικήματος.
  • Δίνει την δυνατότητα να επιλέξουμε το ακριβές budget που θέλουμε να δαπανήσουμε
  • Μπορούμε να κάνουμε συγκεκριμένες αλλαγές, τις οποίες έχουμε εμείς σχεδιάσει, ούτως ώστε να βελτιώσουμε λειτουργικά και αισθητικά τον χώρο μας
  • Πορευόμαστε σύμφωνα με το δικό μας χρονοδιάγραμμα, χωρίς να χρειάζεται να εξαρτόμαστε χρονικά από άλλους

Ο κατάλληλος συνεργάτης

Το πιο σημαντικό βήμα για την σωστή ανακαίνιση, είναι η επιλογή του κατάλληλου συνεργάτη. Η Technoenergy αποτελεί μια από τις κορυφαίες εταιρείες στον χώρο της ανακαίνισης και εγγυάται το άριστο αποτέλεσμα, στην καλύτερη δυνατή τιμή της αγοράς.

Η πολυετής εμπειρία των συνεργατών της πάνω στην μελέτη, στον σχεδιασμό και στην υλοποίηση μίας ανακαίνισης, είναι χαρακτηριστικά που θα σας εξασφαλίσουν το επιθυμητό αποτέλεσμα, με συνέπεια στον χρόνο.

Στην Technoenergy διαθέτουμε έναν οργανωμένο χώρο με τους καλύτερους επαγγελματίες, ενώ μπορούμε να σας βοηθήσουμε σε όλα τα βήματα τις επένδυσής σας, από τον σχεδιασμό έως και την εκτέλεση, με θεαματικά και φυσικά εγγυημένα αποτελέσματα.

Επίσης, η εταιρία, διαθέτει δικό της εκθεσιακό χώρο, με μια μεγάλη ποικιλία σύγχρονων προϊόντων εξαιρετικής ποιότητας, η χρήση των οποίων διασφαλίζει το μέγιστο λειτουργικό και αισθητικό αποτέλεσμα!

Στις δραστηριότητες μας εντάσσεται η εξωτερική καθώς και η εσωτερική αναμόρφωση μιας κατοικίας.

Ανακαίνιση Καταστημάτων - Ανακαινίσεις Technoenergy Θεσσαλονίκη

Αρχιτεκτονική μελέτη

και σχεδιασμός του καταστήματος, τα οποία αναλαμβάνουν οι έμπειροι αρχιτέκτονες, μηχανικοί και σχεδιαστές χώρου της εταιρίας, δίνοντας έμφαση στην λειτουργικότητα, στην σωστή αξιοποίηση και στην αναβάθμιση της αισθητικής του χώρου σας. Η μελέτη και η σχεδίαση του χώρου αποτελούν το πιο σημαντικό βήμα, αναφορικά με την ανακαίνιση ενός καταστήματος.

Κατασκευή

Σημαντικό είναι ότι η Technoenergy, με την πείρα που διαθέτει και έχοντας το πλέον καταρτισμένο προσωπικό μπορεί να φέρει εις πέρας τις εργασίες σε πολύ γρήγορο χρόνο έτσι ώστε το κατάστημα σας να μείνει κλειστό το λιγότερο δυνατόν χρονικό διάστημα. Κάποιες φορές μπορούμε μάλιστα, να εκτελέσουμε και εργασίες ενώ λειτουργεί η επιχείρηση σας χωρίς έτσι να κλείσει και να χάσει έσοδα.

Τοποθέτηση εξοπλισμού

Τοποθέτηση των κατασκευών, του φωτισμού, των επίπλων και των μεταλλικών συστημάτων προβολής και ανάρτησης προϊόντων τα οποία είναι προσαρμοσμένα στα μέτρα του κάθε καταστήματος, ανάλογα με το είδος και τον τομέα του.

Υποστήριξη

Καθ΄όλη την διάρκεια της ανακαίνισης, υπάρχει διαρκής υποστήριξη από όλων των ειδών των συνεργατών μας για την σωστή διευθέτηση όλων των εργασιών και την αποφυγή τυχών λαθών και κακοτεχνιών. Εδώ θα πρέπει να σημειωθεί πως η υποστήριξη συνεχίζεται και μετά το πέρας της ανακαίνισης για την κάλυψη όλου του εύρους των αναγκών του επιχειρηματία.

Μην καθυστερείτε, δείτε και εσείς τις μοναδικές μας προσφορές και επικοινωνήστε μαζί μας για ένα ΔΩΡΕΑΝ έλεγχο & ΠΡΟΣΦΟΡΑ για τη δική σας κατοικία ή κατάστημα

Οι στόχοι στην ανακαίνισης ενός καταστήματος είναι:

Η σωστή σχεδίαση του καταστήματος, των αποθηκευτικών χώρων και μέσων κάτι το οποίο επιτυγχάνεται λόγω της πολυετούς εμπειρίας μας στον χώρο των κατασκευών και της ανακαίνισης
Η μεγιστοποίηση της  λειτουργικότητας και καλύτερη αξιοποίηση του χώρου. Με την κατάλληλη ανακαίνιση, αυτόματα διευκολύνεται η επικοινωνία, η ροή και η διακίνηση  των επιμέρους τμηματικών χώρων (ο χώρος εξυπηρέτησης πελατών & πωλήσεων, με την αποθήκη, το εργαστήριο, κλπ).
Επιπλέον βελτιώνεται η διέλευση και η συνεργασία του προσωπικού και έτσι υπάρχει μεγαλύτερη απόδοση στην εργασία τους, γλυτώνοντας  χρόνο και κόπο (ειδικότερα στα φαρμακεία όπου πολλές φορές σε αρκετά μικρούς χώρους πρέπει να εντάξουμε μεγάλο εμπόρευμα χωρίς να νοιώθει ασφυχτικά ο εργαζόμενος ή ο επισκέπτης).
Επίσης, ιδιαίτερη βαρύτητα δίνεται και στην δημιουργία ενός άνετου  χώρου υποδοχής και εξυπηρέτησης του πελάτη ώστε να νοιώθει ασφάλεια και οικεία. 
Αισθητική αλλαγή της εξωτερικής όψης για την μέγιστη προσέλκυση πελατών. H όψη του καταστήματος, αποτελεί θα λέγαμε τον ¨κράχτη¨ για το κοινό και έτσι, η κατάλληλα δομημένη αναμόρφωση του θα έχει ως αποτέλεσμα την αύξηση των δυνητικών πελατών όπου θα επισκέπτονται το εσωτερικό του καταστήματος βλέποντας έτσι έναν ανανεωμένο σύγχρονο και λειτουργικό χώρο

Υπηρεσίες Ανακαίνισης Technoenergy

Ανακαίνιση Σπιτού

Είναι γεγονός, πως η παρούσα οικονομική κατάσταση έχει δημιουργήσει ουσιαστικό πρόβλημα στην αγοραπωλησία των νέων κατοικιών. Έτσι, ο πιο πολύς κόσμος, στρέφεται πλέον στην ανακαίνιση του ήδη υπάρχοντος ακινήτου, παρά στην αγορά ενός νέου.

Ανακαίνιση Κουζίνας

Αναμφισβήτητα η κουζίνα αποτελεί ένα από τους σημαντικότερους χώρους ενός σπιτιού καθώς είναι ο πιο πολυσύχναστος και χρησιμοποιούμενος χώρος της οικίας μας. Το βασικότερο σε μία κουζίνα είναι να είναι πρακτική ώστε να κινείστε άνετα  σε αυτήν και να βρίσκεστε εύκολα αυτά που χρειάζεστε.

Ανακαίνιση Μπάνιου

Ένας χώρος που χρίζει ιδιαίτερης βαρύτητας ως προς την ανακαίνιση του είναι το μπάνιο, διότι αποτελεί τον πιο πολυσύχναστο χώρο  σε καθημερινή βάση. Η ανανέωση του λουτρού, δίνει μια αίσθηση πολυτέλειας, αλλάζει εντελώς την όψη αλλά και την εμφάνιση του ακινήτου σας και αυτόματα ανεβαίνει και η αξία του! Η ανακαίνιση του λουτρού,  προσδιορίζεται από εργασίες υψηλών προδιαγραφών και απαιτήσεων.

Ανακαίνιση Καταστήματος

Στη σύγχρονη εποχή, οι επιχειρηματίες αναζητούν συνεχώς διευρυμένους τρόπους για την διαρκή ανάπτυξη της επιχείρισης τους. Με το πέρασμα του χρόνου τα καταστήματα έχουν υποστεί φθορές και τέλος παρουσιάζουν την ίδια στατική  εικόνα στο κοινό που απευθύνονται. Η ανακαίνιση αποτελεί την απάντηση για την ριζική διευθέτηση των παραπάνω προβλημάτων.

2314 026 801
Δευτέρα - Παρασκευή 9:00 - 16:30
Σάββατο 09:00 - 13:00